Huidverzorging

Welkom in onze huidverzorgingssalon voor een ontspannende massage of een huidverzorgingsbehandeling. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste, met extra specialisatie bindweefsel massage, werk ik samen met jou aan een huidverzorgend en/of huidverbeterend resultaat. We hebben ten slotte maar één huid, waar we extra zuinig op moeten zijn en die we op de juiste manier moeten verzorgen. 

Huidverzorgende behandelingen
In onze huidverzorgingssalon bieden wij diverse behandelingen aan. Voor het reinigen, behandelen, verzorgen en verbeteren van jouw huid.Een gezichtsbehandeling is altijd op maat, waarbij we als eerste beginnen met de huidanalyse. Zo ontvang je altijd een behandeling die past bij de behoefte van jouw huid en jouzelf. 

Huidverbeterende behandelingen
Een huidverbeterende behandeling heeft als doel om je huid gezonder te laten functioneren. Want een gezonde huid, is een mooie huid. Een huidverbeterende behandeling is intensiever, de werking vindt dieper in de huid plaats, waardoor natuurlijke huidprocessen positief worden beïnvloed. De producten die wij gebruiken bij huidverbetering en de werkzame stoffen, zijn hoger geconcentreerd. 

Bindweefselmassage 
Een bindweefselmassage is een intensieve massage, die de doorbloeding van de huid activeert. Hierdoor wordt de stofwisseling van de huid versneld, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Daardoor is dit een zeer effectieve intensieve massage en is het toepasbaar op vrijwel alle huidtypen.

Heb je interesse of ben je toe aan advies? Wij denken graag met je mee en helpen ook jou graag bij huidverzorging, huidverbetering en waar jouw huid behoefte aan heeft. Neem contact op voor de vele mogelijkheden.  

Social media

Bekijk alles

Contact

Achterstraat 11
4032 NN Ommeren

Email: info@uniekmetstijl.nl
Telefoon: 06 22 74 91 40

Uniek met Stijl is aangesloten bij de brancheorganisaties: