Het gezicht achter Uniek met Stijl

Aangenaam, Ineke, Imago Consulente, Lerares Modevak en gediplomeerd Schoonheidsspecialiste en het gezicht achter Uniek met Stijl.

Ieder mens is uniek en ieder mens heeft unieke sterke punten. Het is ontzettend mooi om mensen te mogen ontmoeten en samen met hen deze persoonlijke punten te ontdekken. Deze unieke punten, in combinatie met je karakter, vormen de basis voor een persoonlijke stijl.

Het is mijn passie om jouw happy en zelfverzekerd te laten voelen in kleding en verzorging die bij je past, want dat is zó waardevol!

Sinds mijn 25e ben ik actief op het gebied van mode en kleur door mijn beroep als Lerares Modevak. Naast de cursisten alles te leren over het maken van eigen mode, genoot ik er van om de cursisten te adviseren over kleuren, pasvormen en stofsoorten. De mode afstemmen op persoonlijkheid, was en is voor mij ontzettend belangrijk.

Daarnaast ontving ik vragen vanuit familie- vrienden- en kennissenkring over kleuren en pasvormen, of speciale kleding voor een gelegenheid. Ik ontdekte dat ik hier enorm van genoot en energie van kreeg, waardoor ik besloot om een opleiding tot Imago Consulente te volgen. Tijdens de kleur- en stijladviezen werd duidelijk dat er een onlosmakelijke verbinding bestaat tussen kleur, stijl en huidverzorging. Hierdoor ontstond de wens om het aanbod uit te breiden met huidverzorging. 

Inmiddels is Uniek met Stijl opgericht en beschikken we over een uniek mode atelier en schoonheidssalon in de Betuwe. Wekelijks vult dit sfeervolle atelier zich met cursisten voor de modevak cursus en met dames en heren voor kleding- en stijladviezen, workshops of een behandeling in onze huidverzorgingssalon.

Respect, enthousiasme en creativiteit zijn onmisbaar voor dit werk. Ik vind het belangrijk om te blijven leren en ontwikkelen, om klanten optimaal te kunnen adviseren. En het allerbelangrijkste: de persoonlijkheid van de klant is het uitgangspunt voor alles. Door je uitstraling en stijl laten zien wie je bent, dat ben je dubbel en dwars waard!

Het lijkt me leuk om je te ontmoeten!

Stijlvolle groet,
Ineke

Social media

Bekijk alles

Contact

Achterstraat 11
4032 NN Ommeren

Email: info@uniekmetstijl.nl
Telefoon: 06 22 74 91 40

Uniek met Stijl is aangesloten bij de brancheorganisaties: