Feestjes met Stijl

Iets te vieren? Feestje in het verschiet? Momentje ontspanning met vriendinnen, (schoon)zussen of (schoon)moeder? Vrijgezellenfeest? Of een bedrijfsuitje?

Uniek met Stijl verzorgt de leukste workshops op het gebied van mode, kleur, stijl en make-up. Neem gerust contact op, we verzorgen de workshops compleet naar jullie budget en wensen.

Voorbeelden workshops
Kleurenworkshop
Na een uitleg over de verschillende kleurtypes, krijgt elke deelneemster een globale kleurenanalyse: ben je een warm of koel type? Vervolgens ontvangen jullie tips over de toepassing van de laatste modekleuren in jullie persoonlijke kledingstijl. De resultaten verwerken jullie in moodboards.

Stijlworkshop
De deelneemsters nemen een item uit hun garderobe mee die ze graag dragen, en eentje die ze niet graag dragen. Samen kijken we hoe dit komt en hoe je deze kledingstukken kunt combineren. Zo leer je ook van de tips die aan je vriendinnen/zussen/etc. worden gegeven.

Stijlspel
Na een kleuren- of stijlworkshop kan het stijlspel gespeeld worden. Een gezellig en leerzaam groepsspel!

Make-upworkshop
Ontdek tijdens een make-up workshop welke make-up kleuren mooi staan bij je oog-, huid- en haarkleur. Daarna leer je hoe je je het mooist op kunt maken op een natuurlijke wijze. Je gaat met een verzorgde dag make-up huiswaarts.

De workshops kunnen ook leuk gecombineerd worden, bijvoorbeeld een kleur- en stijlworkshop. Bij een vrijgezellenfeest kan de workshop toegepast worden op de grote dag, voor de bruid en jullie als daggasten.

Neem contact op voor de vele mogelijkheden voor een stijlvol feestje!

Social media

Bekijk alles

Contact

Achterstraat 11
4032 NN Ommeren

Email: info@uniekmetstijl.nl
Telefoon: 06 22 74 91 40

Uniek met Stijl is aangesloten bij de brancheorganisaties: