Bruiloftsarrangementen

Voor een van de mooiste dagen van je leven, wil je er ook op je mooist uitzien! De trouwjurk, het kapsel, de bruidsmake-up en het pak van de bruidegom: jullie regelen alles natuurlijk perfect voor de grote dag. Het belangrijkste is dat je je prettig voelt bij de kleuren en stijl, zodat je volop kunt genieten.

Kleuradvies- en styling
Kleur is een belangrijk thema voor jullie bruiloft. Hoe mooi is het om samen met jullie te ontdekken welke kleuren jullie laten stralen en jullie op je allermooist laten zijn? Om vervolgens het prefecte plaatje te creëren door het kleurenpalet toe te passen op jullie grote dag.

Bij dit bruiloftsarrangement passen we het kleuradvies toe op jullie bruiloft. Denk hierbij aan:
• Kleur van de jurk: wit, gebroken wit of gekleurd?;
• Kleur van de accessoires voor de bruid;
• Kleur van de bruidsmake-up;
• Kleur van het pak, de stropdas en de accessoires voor de bruidegom.

Aan de hand van jullie topkleuren, behoort het tot de mogelijkheden om een stijlplan te maken voor jullie grote dag. In dit stijlplan passen we jullie topkleuren toe in de themakleuren van de styling. Denk hierbij aan de corsages, de bloemstukken, tafelstyling en bijvoorbeeld de aankleding van de ceremonie.

Stijladvies
Welk model jurk is geschikt voor mijn figuur? Zal ik handschoenen dragen of niet? En zal ik een klassieke of juist een romantische jurk dragen?’ Niet alleen de bruid maakt keuzes, ook de bruidegom krijgt er mee te maken, bijvoorbeeld de keuze tussen een stropdas of vlinderdas. Tijdens een stijladvies helpt Uniek met Stijl je aan een antwoord. We ontdekken samen je figuurtype, waarna we kijken wat bij je figuurtype en persoonlijkheid past.

Bij dit bruiloftsarrangement passen we het stijladvies toe op de bruiloft. Zo behoort het tot de mogelijkheid om het stijladvies toe te passen in een stijlplan voor jullie grote dag. Hierdoor klopt alles van het begin tot het eind!

Een stijladvies en kleuradvies zijn de perfecte combinatie voor een volledig stijlplan.

Door een afspraak te maken voor een kleur- en stijladvies, krijg je een antwoord op al je vragen. Zo heb je niet alleen advies voor jullie grote dag, maar ook voor je kledingkeuze in de toekomst!

Wil je dat het een verassing blijft voor de ander wat de uitkomst is van het kleur- en/of stijladvies? Een bruiloftsarrangement kan uiteraard ook individueel geboekt worden. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Daggasten
Een leuke optie is om een bruiloftsarrangement samen met daggasten die dicht bij je staan te doen. Bijvoorbeeld met je (schoon)moeder, (schoon)zussen of beste vriendinnen. Zij willen er natuurlijk ook stralend uitzien op jullie grote dag! Bovendien is het een leuke vorm van quality time in de drukke voorbereidingsperiode.

Make-up workshop
Misschien heb je je jurk al uitgezocht en overweeg je of en hoe je je laat opmaken. Wellicht is een make-up workshop dan iets voor jou. Ervaring leert namelijk dat veel dames zich toch niet helemaal zichzelf voelen, als ze zich geheel anders laten opmaken dan in het dagelijkse leven. En dat is het laatste wat je wilt op je grote dag!

Tijdens de workshop leer je hoe je zelf een prachtige bruidsmake-up kunt aanbrengen, die past bij je oog-, haar- en huidskleur en persoonlijkheid. Uniek met Stijl werkt met professionele make-up van Make-Up Studio. Na de workshop kun je de make-up die bij je past bij ons kopen, zodat je zeker weet dat je de goede kleuren in huis hebt.

Vrijgezellenfeest
Tip voor de ceremoniemeesters: Uniek met Stijl verzorgt de leukste workshops op het gebied van mode, make-up, stijl en kleur. Ontzettend leuk en gezellig voor een vrijgezellenfeest. Neem een kijkje bij onze workshops of neem vrijblijvend contact op voor de vele mogelijkheden.

Social media

Bekijk alles

Contact

Achterstraat 11
4032 NN Ommeren

Email: info@uniekmetstijl.nl
Telefoon: 06 22 74 91 40

Uniek met Stijl is aangesloten bij de brancheorganisaties: