Stralende kleuren

Misschien ken je het wel: je koopt een kledingstuk wat helemaal in de mode is. Eenmaal thuisgekomen, blijkt het je toch niet zo leuk te staan als je hoopte. Het maakt je een beetje bleek, je vindt jezelf er zelfs vermoeid uitzien. Een miskoop… Je besluit de volgende keer weer voor safe te gaan, door blauw of zwart te kopen.

Herkenbaar? Een kleuradvies kan je dan verder helpen.

Als je de juiste kleuren draagt…
Ieder mens heeft een unieke oog-, huid- en haarkleur. De kunst is om kleuren te kiezen die hiermee in harmonie zijn. Kleuren die bij je passen, versterken je persoonlijke uitstraling. Je zult er energieker, jonger en minder vermoeid uitzien.

Tijdens een kleuradvies ontdekken we samen aan de hand van professionele kleurendoeken welk kleurtype je bent en welke kleuren jou laten stralen. Ter voorbereiding maak je een moodboard over jezelf met kleuren die je mooi vind, kledingitems die je aanspreken, maar bijvoorbeeld ook foto’s van natuur, reizen, gerechten, interieur, etc. Hoe meer persoonlijke foto’s je er in verwerkt, hoe persoonlijker het advies wordt.

Na een kleuradvies weet je:
• Welk kleurtype je bent;
• Hoe je de mooiste persoonlijke kleurencombinaties kunt maken;
• Welke kleuren jou een bepaalde uitstraling geven (bijv. zakelijk of juist romantisch);
• Welke kleuren goed bij je passen voor je haar, accessoires en brillen.

Voor de dames is een kleuradvies goed te combineren met een make-up advies. Vanuit je persoonlijke kleurenpalet bepalen we de mooiste kleuren voor jouw make-up. De combinatie met een stijladvies maakt jouw persoonlijke advies compleet.

Een persoonlijk kleuradvies geeft je zekerheid, harmonie in je kledingkast en het helpt je uit je comfortzone te stappen!

Prijzen
Een kleuradvies bedraagt €89,- en kan uitgebreid worden met:
- Een kleurenkaart (handig mee te nemen in je portemonnee) met jouw topkleuren: €12,95
- Een persoonlijk kleurenpaspoort, incl. persoonlijke tips en moodboards voor jouw kleurenpalet: €39,95
- Een kleurenwaaier vanaf €39,95

De kaart, het paspoort en de kleurenwaaier helpen je bij het aanschaffen van nieuwe kleding en het checken van je garderobe.

Social media

Bekijk alles

Contact

Achterstraat 11
4032 NN Ommeren

Email: info@uniekmetstijl.nl
Telefoon: 06 22 74 91 40

Uniek met Stijl is aangesloten bij de brancheorganisaties: