Stijlvol solliciteren

Je hebt maar één kans om een onvergetelijke eerste indruk achter te laten. En waar is dat belangrijker dan bij een sollicitatie? Dus twijfel je over je kledingkeuze bij een sollicitatie? Wil je weten hoe je jezelf kunt presenteren? Wil je een zelfverzekerde uitstraling tijdens je sollicitatie? Uniek met Stijl helpt je graag bij die onvergetelijke eerste indruk!

Advies stijlvol solliciteren
Zowel je uiterlijke verzorging als de kleur en stijl van je kleding bepalen hoe je overkomt bij binnenkomst. Een met zorg uitgekozen outfit geeft je een goed gevoel, en dat straal je dan ook uit!

Allereerst bespreken we voor welke functie je wilt solliciteren, en in welke organisaties. Hoe is de sfeer in de organisatie, informeel of formeel? Wordt er verwacht dat je in een zakelijk outfit verschijnt, of is (business) casual gebruikelijk? Vervolgens krijg je een globaal kleur- en stijladvies, en leer je wat kleur en stijl doen met jouw persoonlijke uitstraling. Dames ontvangen ook make-up tips. Ten slotte nemen we omgangsvormen door: hoe kun je de gekozen kledingstijl doorzetten in je houding?

Na afloop weet je:
- Wat je aan kunt trekken om een onvergetelijke eerste indruk te maken;
- Hoe je met kleur en stijl je uitstraling kunt beïnvloeden;
- Hoe je je kledingstijl doorzet in je houding door je persoonlijke presentatie.

Prijzen
Een sollicitatieadvies bedraagt € 99,- en kan uitgebreid worden met:
- Een uitgewerkt adviesplan , inclusief persoonlijke tips voor stijlvol solliciteren: €39,95

Social media

Bekijk alles

Contact

Achterstraat 11
4032 NN Ommeren

Email: info@uniekmetstijl.nl
Telefoon: 06 22 74 91 40

Uniek met Stijl is aangesloten bij de brancheorganisaties: