Personal shopper

Loop je soms uren te winkelen, maar kom je met niets thuis? Of is je kleding bij thuiskomst niet zo leuk als je verwachtte? Heb je vaak miskopen, die je nooit meer draagt? Of vind je winkelen helemaal niet zo leuk?

Ontdek dan het gemak van een personal shopper!

Het aanbod van kleding en winkels is overweldigend, het kan lastig zijn om hier je eigen stijl in te vinden. Als personal shopper help ik je graag met het zoeken naar kleding die bij jouw uitstraling en persoonlijkheid past.

Hoe gaat het te werk?
Onder het genot van een kopje koffie of thee hebben we, voorafgaand aan het shoppen, een kennismakingsgesprek. Ter voorbereiding maak je een moodboard over jouw persoonlijke stijl. Samen bespreken we je stijl en naar welke items je op zoek bent. We bespreken je budget en je eventuele voorkeur voor winkels of merken. Aan de hand van het kennismakingsgesprek ontvang je een shopplan voor het personal shoppen. Hierin staan de items waarnaar we op zoek gaan en de winkels die we gaan bezoeken. We bezoeken de winkels waar jij je prettig voelt, het gaat immers om jou!

Het resultaat:
• We verrijken samen je garderobe met kledingitems die goed te combineren zijn;
• Je voelt je mooi en zeker in de geshopte items, omdat ze bij je passen; 
• Je krijgt tips voor winkelen in de toekomst: waar moet je op letten, welke kleuren en modellen zijn een aanwinst, welke winkels en merken passen bij je, etc.

Combineer personal shoppen met een kleuradvieseen stijladvies of een garderobecheck vooraf. Zo weet je precies naar welke kleuren, modellen en dessins je in de toekomst op zoek kunt gaan.

Het intakegesprek en het opstellen van een shopplan bedraagt €49,95. Het personal shoppen bedraagt €39,95 per uur. Hierbij zijn de eerste 30 te rijden kilometers vanaf Ommeren gratis, daarna worden reiskosten in vergoeding gebracht (€0,24 per km).

Social media

Bekijk alles

Contact

Achterstraat 11
4032 NN Ommeren

Email: info@uniekmetstijl.nl
Telefoon: 06 22 74 91 40

Uniek met Stijl is aangesloten bij de brancheorganisaties: